TRUDNA IRIS ANDROŠEVIĆ:

'Važniji mi je udoban kauč nego skupe krpice'

12.07.2011 u 13:29

Bionic
Reading

Bivša manekenka Iris Androšević-Pinjuh u studenom bi na svijet trebala donijeti svoje treće dijete. Želi djevojčicu, no važnije joj je da dijete bude zdravo. Otkrila je i čime se sve bavi i koliko joj je moda još uvijek važna

Iris Androšević-Pinjuh majka je 3,5-godišnjeg Lovre i 1,5-godišnjeg Andrije. Za Extru je otkrila da se cijela obitelj veseli prinovi: 'Fascinirani su mojim trbuhom, svako malo ljube bebu. Andija se povremeno ufura da i on ima svoju bebu u trbuhu.'

Oko djece joj, otkriva, najviše pomaže suprug Mario Pinjuh, poduzetnik porijeklom iz Hercegovine. Njezini su roditelji u Opatiji, njegovi u Hercegovini, pa sami odrađuju većinu obaveza. Tek ponekad im uskoči dadilja Ana. 'Suprug i ja smo odličan tim', pohvalila je Iris svoju bolju polovicu.

Ona se pak, nakon rođenja sinova, usmjerila na dodatno obrazovanje, te bi u studenom trebala dobiti diplomu modne škole Callegari, gdje je studirala dizajn interijera.

'Moda je i dalje moja ljubav, ali sad sam starija i važnije mi je da imam udoban kauč, nego krpice s potpisom', otkrila je. Dosad sam opremila nekoliko stanova, a ispit zrelosti mi je preuređenje vlastitog stana na Šalati', rekla je. Uz sve to, Iris se bavi i glazbom te se pridružila ženskom vokalnom sastavu In canto.