Moda i ljepota NEVEN CIGANOVIĆ

Dolores Lambašu napale su pčele

  • Autor: tportal.hr
  • 18.3.2009 16:11:51
  • 18.3.2009 15:30:39

Kaj je fakat tolika recesija, zapitao se Cigi suočen s kroničnim nedostatkom evenata, zbog čega je prisiljen svoju pažnju preusmjeriti na TV program

Prošlog se tjedna ipak ukazao jedan 'opušteni' party na kojem se sjatio priličan broj političara, estradnjaka, muzičara, kao i obične svjetine, no taj velebni događaj ipak teško da će ikome ostati u sjećanju.

Odmah nakon partyja, Cigi se vratio na siguran teren i uživanje u novim i starim TV spektaklima. Svoj televizijski vikend započeo je s Farmom, koja postaje sve dosadnija i dosadnija. Svi su si odjednom tak super, nitko se više ni s kim ne svađa… Jedini je problem što nemaju dovoljno hrane za prežderavanje, a moraju šljakati.

Večernju seansu ispunio je Cigi s novom sezonom Zvijezde pjevaju, što je, veli on, bilo pravi doživljaj 'ničega'. Niti je bilo dobre pjesme niti je bilo zvijezda, već je navodne zvijezde morao uguglavati na kompu ne bi li dobio neku povratnu informaciju tko su i što rade.

No neke od zvijezda ipak nije bilo potrebno uguglavati, jer ih je bilo lako prepoznati makar su bile i na 'remontu zubala'. To se, naime, dogodilo zgodnoj Dolores Lambaša čije usne nije 'ubola pčela', već su joj usne malo putenije i sočnije nakon 'sređivanja gebisa'.

Naš Cigi vikend ipak nisam potrošio samo na ovaj tip emisija, već si je dao truda i pogledao Stankovićev Nedeljom u 2 gdje je gostovao fizičar Davor Pavuna kojeg je čak i Obama pozvao da 'zapjeva' u njegovim redovima, dok naši drugi celebovi mogu samo pjevati o tome. 'Lova, meni treba lova…'

Više pročitajte u novom postu bloga Plastika Fantastika.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više