ONA ZNA KAKO

Nova kraljevska ikona stila koju ćete kopirati

01.07.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Otkad ju je prvi put, prije deset godina, princ Albert ugledao u kupaćem kostimu do danas, Charlene Wittstock ostala je ista. Profinjena, elegantna dama sa stilom koja svojom nježnom pojavom podsjeća na tragično preminulu Grace Kelly

Ova 33-godišnja plavuša, bivša je olimpijska plivačica iz Južne Afrike, a da krhak izgled i nježan pogled varaju, govore i brojna odličja koja je osvojila. Otkrila je kako ju je Albert, čim ju je ugledao, preko njezinih menadžera pozvao van te da su cijelu  noć proveli u razgovoru i smijehu.

Ostalo je povijest. Vječiti neženja, za koje su svi smatrali da će to ostati zauvijek, pokleknuo je pred njezinim čarima i vjenčat će se 2. srpnja.

U čemu je njezina tajna. Već na prvi pogled Charlene svojom pojavom odaje eleganciju i umjerenost. Osim ljepote, krasi je i smisao za modu, pa su sva njezina pojavljivanja zanimljiva zbog pomno osmišljenih outfita koji uvijek nepogrešivo odgovaraju prigodi. Nevjerojatno sofisticirano izgledat će u crnom,  glamurom zabljesnuti u svečanim haljinama. Za jednostavnije prigode poput večera i zabava, odlučuje se za jednostavne dugačke haljine bez viška detalja.

No modi prije nije pridavala odviše značaja. Prisjetila se za Vogue prvog službenog pojavljivanja u Monacu.

'Mislila sam da je to sve zabavno i odjeći nisam pridavala previše pažnje. Taj cijeli dan sam igrala odbojku na plaži, nakon toga sam obojila nokte u crveno i obukla zelenu haljinu. U to vrijeme sam mislila da izgledam odlično, no gledajući unatrag, mislim da je moj debi u Monaku trebao biti bolje izveden', iskreno je rekla.

No s obzirom na pročišćeni i gotovo uvijek hvaljeni stil, prognoziramo da će se brzo naći uz bok drugim modno gotovo nepogrešivim kraljevskim damama, poput vojvotkinje Kate Middleton, kraljice Ranije od Jordana.

Za princa Alberta pak ona je najljepša prirodna bez imalo šminke.

'Zaljubio sam se u njezin smisao za humor, njezinu jednostavnost i sposobnost ophođenja s ljudima. Za mene Charlene nikada ne izgleda ljepše nego kad je potpuno prirodna bez make-upa i s ležerno podignutom kosom', otkrio je svojedobno princ.

No kad prilike zahtijevaju i kad se Charlene treba pokazati u punom sjaju, onda sluša savjete Giorgia Armanija i Karla Lagerfelda. Njezina atletska vitka figura jednako dobro izgleda u odijelima, ali i večernjim haljinama koje otkrivaju ramena.

Karl Lagerfeld obožava kada se igra i kombinira romantična i muževne kombinacije, poput kožne jakne Dior Homme koju kombinira na suknju od šifona.

'Ti ćeš biti ikona stila. Donijela si dašak svježeg zraka i modernog glamura u Monako', rekao joj je Karl Lagerfeld nakon što ju je odveo do svog salona u Parizu.

A Charlene je na dobru putu. U planu ima i Monako pretvoriti u centar mode i tamo dovesti slavne dizajnere poput Stelle McCartney i Ralpha Laurena.

'Grace Kelly bila je veza između Monaka i svijeta filma, ja bi voljela stvoriti jaku vezu između Monaka i modne industrije', rekla je za Vogue buduća princeza.

Vjerujemo kako je na odličnu putu da joj se želja ispuni.