SNIŽENJA ZA POLUDITI

Genijalni šoping sa super popustom obavite iz fotelje

30.06.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Želite obnoviti garderobu i iskoristiti luda sezonska sniženja, a muka vam je od tumaranja po šoping-centrima i gužvanja u ustajalim kabinama za presvlačenje. Otiđite u virtualnu kupnju, sjedeći udobno zavaljeno u fotelju i na miru potražite odjeću koja vam odgovara cijenom i kvalitetom. Cjenjkajte se na ebayju, na asosu potražite sniženja do 70 posto, a na shopbopu kupujte dizajnersku sniženu robu

Naime, brojni internetski dućani nude popuste koje se zaista vrijedi iskoristiti, no pri kupnji samo pripazite da se ne zanesete previše i ispeglate karticu više no što ste planirali. Unaprijed odredite budžet i možete krenuti u akciju.

Na stranici Asos, možete ubosti super zgodnih komada za jako dobru cijenu. Upravo u toj meki za modne sladokusce imate pregršt high street modnih marki i sjajnih krpica od Diesela, Chloe, Emporio Armani, Freda Perryja, Gapa, Kookaia, Levisa, Manga, Patrizie Peppe i Winter Kate koju dizajnira Nicole Richie ili pak Twenty8Twelve koju dizajnira Sienna Miller i brojnih drugih.

Na super komade iz kolekcije Sienne Miller ostvarit ćete popust veći i od 50 posto. Tako siva haljina s potpisom Sienne Miller umjesto 205 eura sada stoji samo 58 eura, a topić sa zanimljivim vezanjem umjesto 72 eura platit ćete 38.

Dieselovu pak crnu haljinu umjesto dosadašnjih 133 eura platit 60 eura. Ili ako želite obaviti jesenski šoping haljinu Chloe dugih rukava umjesto 224 platit ćete 128 eura. U prilog vam ide i činjenica da je poštarina za Hrvatsku besplatna!

Na stranici Shopbop sniženja idu i do 70 posto, a ako si date malo truda i prosurfate njihovom sjajnom ponudom možete se odjenuti od glave do pete, a iako se nalaze s druge strane velike bare, poštarina je također besplatna.

Dodatni troškovi

Dostava i carina 

Ako kupujete robu na britanskom asosu.com, standardna dostava koja traje od četiri do deset dana besplatna je. Američki site shopbop.com, također nudi besplatnu dostavu, ali jedino ako je pošiljka 100 dolara i više. No ne zaboravite na dodatne troškove carine i poreza. Pošiljke koje šalje fizička osoba fizičkoj osobi kao poklon, ukupne vrijednosti (proizvod + dostava) ispod 300 kuna, oslobođene su carine. Carina je u prosjeku deset plus PDV, a ako imate sreće, možda može se dogoditi da na pakete primljene iz inozemstva ne platite dodatne namete.

Tako trendi mornarsku haljinu na pruge Rachel Pally koja je stajala 160 eura možete kupiti za 47 eura. Hlače Jenni Kayne sa 225 eura snižene su na 67. Uska decentna haljina Alice +Olivia sa 183 eura snižena je na 54.

Na tom siteu možete kupiti poznate dizajnere od D&G, Helmuta Langa, DKNY, Jil Sander, Ray Bana, Guccija, Michalela Kors, Diane von Furstenberg do brojnih drugih razvikanih marki po povoljnim cijenama.

I kolekcija poznate glumice Chloe Sevigny snižena je do 50 posto, pa ako volite njezinu otkačenost, potražite nešto za sebe. Torbe s njezinim logom snižene su čak 70 posto ih umjesto prijašnjih 79, možete kupiti za 23 eura.

I, naravno, šopingirajući bespućima online dućana nikako ne zaboravite na ebay. Kod njih su pak na rasprodaji torbe i sandale, snižene i više od 70 posto, no budući da su većinom dizajnerske i računajući sniženje, mogle bi vas stajati skupo.

Što se ostale ponude tiče, robu dobiva onaj koji ponudi više, no u svakom slučaju proći ćete jeftinije od kupnje u nekim našim dućanima. Ebay je pravi virtualni šoping-centar na kojem možete kupiti gotovo sve.

Dakle, ako se želite pohvaliti da ste se super odjenuli, a nisu vas nasamarili besramno visokim cijenama koje trgovci opravdavaju maržama, brzo za kompjutor i krenite u potragu za jeftinim stvarima u virtualnim dućanima.