NA PROSLAVI ROĐENDANA

Seksi Tamara Ecclestone malo toga ostavila mašti

27.06.2011 u 09:34

Bionic
Reading

U uskoj kratkoj dizajnerskoj haljini lijepa kći Bernieja Ecclestonea Tamara proslavila je 27. rođendan, a kako i priliči, rođendansku zabavu priredila je u kultnim londonskim klubovima. Seksi styling, poluprozirna dizajnerska haljinica, koji je odabrala za tu priliku bio je pun pogodak

Tamara je za tu prigodu odjenula kratku haljinu Ralph and Russo koja je istaknula njezinu savršenu liniju, a koju je upotpunila srebrnim cipelama Louboutin. Dugu smeđu kosu za tu je priliku raspustila, a styling upotpunila skupocjenim naušnicama.
Za obitelji i prijatelje priredila je rođendansko slavlje za pamćenje u ekskluzivnom klubu Cipriani u Londonskom Mayfaireu.

No nije samo Tamara oduzimala dah prisutnih, već i njezina mlađa sestra Petra koja je izgledala zanosno u minijaturnoj crnoj haljini i zlatnim sandalama na potpeticu.

Nakon rođendanske torte s Tamarinom slikom kao dodatnim ukrasom, uzvanici među kojima i model Lizzie Cundy, TV voditelj Phil Turner i ostali zaputili su se u noćni klub The Box, a možemo samo pretpostaviti kako su se ludo zabavljali.

Inače, Tamara koja je u vezi sa 37-godišnjim brokerom Omarom Khayanijem  nedavno je svoju 45 milijuna funti vrijednu vilu renovirala za potrebe realityja 'Tamara’s World', koji će se početi snimati ovoga ljeta.

Osim tog poslovnog pothvata, lijepa Tamara novo je zaštitno lice donjeg rublja Ultimo, a da nije samo mala tatina curica, i sama je nedavno rekla.

'Nisam samo tatina mala curica. Ja sam strastvena mlada žena s ambicijama', rekla je Tamara, koja će uskoro lansirati i vlastitu liniju proizvoda za njegu kose.

Uživajte u fotografijama Tamare Ecclestone