'MOJ MUST HAVE'

Modni Mačak pozirao u štiklama od 15 cm

21.06.2011 u 11:14

Bionic
Reading

'Nitko ne može ostati imun na ovako savršene štikle, bez obzira na to nose li ih muškarci ili žene', rekao je Modni Mačak nakon što je s Majom Šuput za Story snimio zanimljiv modni editorijal

Samo jedan pogled na Marka Grubnića iliti Modnog Mačka u vrtoglavim štiklama dovoljan je da se barem malo šokiramo, koliko god liberalni bili. On je na snimanje u štiklama ovaj put pristao iz humanitarnih razloga koji su stajali iza Storyjeve zagrebačke akcije Utrka na štiklama, na kojoj je bila i aukcija cipela poznatih Hrvatica. Maja Šuput istovremeno je, pak, pozirala u odijelu.

'S obzirom na to da sam neprestano u štiklama pa se ponekad doista mučim hodajući cijeli dan i pola noći u njima, zapravo ne razumijem kako ti, Marko, uspijevaš tako jednostavno hodati u cipelama koje imaju potpeticu od 15 centimetara. Svaka čast!' pohvalila ga je.

'Nisam vježbao, jednostavno sam prirodno talentiran', odgovorio je.

Maja se nadovezala: 'Sva sreća što nisi žensko jer nikad, čak ni kod neke žene, nisam vidjela toliko sreće kao u tvojim očima zbog jednih cipela. Da si cura, sigurno bi bankrotirao', rekla je Maja.

'Moraš razumjeti da to nisu obične cipele, to je 'must have', ako voliš i cijeniš modu. Naročito ove koje mi nosimo', odgovorio je Marko.

Oboje su, naime, nosili Louboutinove štikle, potpuno jednake.