tportal.hr

Zagreb
+8
Osijek
+8
Pula
+12
Rijeka
-
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+14

OVO JE GENIJALNO

Kako od muške košulje napraviti haljinu

Vjerojatno ste nebrojeno puta stajali i pred ormarom i očajno smišljali što novo obući. Vrijeme je da zavirite u ormar svog dragog i od njegovih starih košulja napravite sebi trendi i originalnu haljinu za ljeto

Datum objave:
20.6.2011 10:56

Zadnja izmjena:
20.6.2011 12:15

Vezane teme

U ormaru vašeg dragog sigurno postoji barem nekoliko starih košulja koje samo zauzimaju mjesto i kojih ste se već odavno htjeli riješiti. Sva sreća što niste, jer smo za vas otkrili kako od njih možete napraviti unikatnu haljinu koju ćete moći nositi u dnevnim i večernjim varijantama.

Spajajući dvije muške košulje, dobit ćete haljinu i, što je još bolje, nitko neće ni primijetiti da je to haljina iz kućne radinosti jer kad jednom zakopčate gumbiće i stavite trendi remen vaša nova haljina izgledat će senzacionalno.

Čini vam se kao nemoguća misija? Garantiramo da ćete uspjeti svladati ovu vještinu u nekoliko minuta, a rezultat vašeg modnog  eksperimenta izgledat će sjajno.

Modni urednici portala thegloss pokazali su kako se to radi.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr