SUBOTA, TRG BANA JELAČIĆA

Ne propustite urnebesnu utrku na štiklama

15.06.2011 u 17:30

Bionic
Reading

Utrka na štiklama, u kojoj će sudjelovati prvih 200 natjecateljica koje su putem Story prijavnica stekle pravo sudjelovanja, organizira se i ove godine u subotu u 11 sati na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu

U 12 sati održat će se finalna utrka, kada će Storyi proglasiti pobjednicu. Prva nagrada je 10.000 kuna na potrošačkoj kartici, druga Samsung Galaxy tab, a treća - O'Neill poklon-bon u vrijednosti 3000 kuna!

Pravila utrke podrazumijevaju da su natjecateljice punoljetne, da nisu profesionalne sportašice, te da potpetice na njihovim cipelama nisu manje od 8 cm ili šire od 2 cm.

Utrka je humanitarnog karaktera, a poznate osobe prodavat će Storyjeve artikle iz dizajnerske kolekcije. U 11.30 održat će se aukcija štikli koje će donirate poznate osobe – Antonija Šola, Nikolina Pišek, Maja Šuput...  Donacije su namijenjene akciji Korak u život.

Uz voditelje Nikolinu Pišek i Marija Valentića, pripremili smo i zabavan program uz DJ playlistu radija Antene te Second Hand Band. Kao podrška za humanitarnu akciju pridružit će nam se Anita Dujić, Uršula Tolj, Antonija Šola, Gordan Kožulj i ostali prijatelji Storyja.

Pročitajte kako je vratolomno bilo prošle godine