ZNA ŠTO JE IN

I Mischa Barton bi besplatnu reklamu Pippe Middleton

07.06.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Glumica Mischa Barton, koja je nedavno lansirala kolekciju torbi, nada se da će jedan njezin primjerak prošetati i vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton

Mischi Barton možda se može puno toga prigovoriti, no kada je marketing u pitanju, očito zna što radi. Svjesna je da sve što Middleton odjene jednostavno postane modni hit, pa je poželjela da Kate nosi torbu iz njezine kolekcije.

Glumica je otkrila da je torbe darovala mnogim poznatim osobama, pa bi voljela jednu pokloniti Kate Middleton.

'Moja kompanija mi puno znači. Osjećam se blagoslovljeno jer je imam. Jednu sam torbu čak poklonila i Elizabeth Taylor prije nego je preminula', pohvalila se Mischa Sunday Mirroru.

Mnoge sjajne osobe ih imaju, poput Sharon Stone. 'Kate je prekrasna i njezin sam obožavatelj, ona bi bila idealna osoba kojoj bi poklonila torbu', rekla je Barton.

Mladoj su glumici, naime, iz kompanije koja proizvodi torbe predložili da kreira vlastitu liniju torbica i distribuira ih putem robnih kuća po cijelome svijetu, a ponudu je objeručke prihvatila. U modne vode možda se bacila jer joj je filmska i televizijska karijera stagnirala, a među poznatima je ionako popularno lansirati liniju odjeće, parfema ili torbi. Pa zašto ne bi i Mischa.

'Nisam imala nikoga tko bi dizajnirao sa mnom. Sve što su oni napravili jest obavijestili me o tome koju kožu upotrijebiti te su mi poslali uzorke. Takve stvari. Bilo je puno slanja stvari tamo i nazad', opisala je Barton svoje iskustvo s modnim dizajnom. Njezine torbe su uglavnom zemljanih tonova, neke imaju boemske detalje, a hoće li se svidjeti Kate, ostaje vidjeti.

Mischa Barton o modi