SEKSI DO BOLA

Pogledajte 20 najpoželjnijih štikli ovog ljeta

16.06.2011 u 08:02

Bionic
Reading

Od ružičastih preko kričavo zelenih do puderastih, od brušene kože, ali i plastike – odabrali smo štikle u kojima će pripadnice ljepšeg spola izgledati trendi ubojito ovog ljeta

Mnoštvo remenčića, kopči i špagica, ali još uvijek i opakih zakovica, krasit će štikle ovog ljeta. Boje? Limeta zelena, ružičasta, ljubičasta, zlatna. U smeđoj i sivoj boji bit će štikle s uzorkom pitona ili tigra, a crne i dalje slave rock chic

Miu Miu je ponudio trobojne slatke poput bombona, Louboutin pak crne s opakim srebrnim stršećim zakovicama. Louboutin ne odustaje ni od resica, rado viđenih prošle sezone.

Odlične klasične salonke otvorenih prstiju, ali u boji seksipila, crvenoj, pokazao je Giuseppe Zannotti, a Louis Vuitton fura neobičnu eleganciju s detaljima na potpetici i samoj peti. Svu čar jednostavne elegancije pokazao je YSL zlatnom nijansom, dok Jimmy Choo daje i podosta inačica za dnevni look.

Visina štikli? Vrtoglava, uglavnom. Uz platformu, dakako.

I, ne morate iskeširati tisuće kuna za ovakav ubojit modni dodatak - dizajneri iz visoke mode diktiraju trendove svim uličnim lancima koji su na raspolaganju i onima s prosječnim novčanikom.

Potpis slike..