NOVAC NE ČINI STIL

Pippa i dalje seksi u Zarinim haljinama za 299 kuna

02.06.2011 u 09:53

Bionic
Reading

Pippa nosi Zarine haljine koje kod nas koštaju 299 kuna i mnogi će s pravom reći 'pa što, nosi ih dobro'. U njezin su stil uprte oči ne samo Britanki, već mnogo šire, i veseli spoznaja da lanci ulične mode mogu u potpunosti zadovoljiti prohtjeve modno osviještene žene

Stajling za teniski turnir Roland Garros

Naravno da Pippa Middleton, magnetična sestrica vojvotkinje od Cambridgea, može i 'bolje od Zare' (pri čemu se pod bolje misli na skuplje), kako će neki reći, ali damica je sasvim opuštena i zadovoljna komercijalnom odjećom. Time je zacijelo obradovala vojsku žena kojima je postala modni uzor.

Pippu je u modni vrh lansirala duga bijela haljina Alexandera McQueena, u kojoj se kao djeveruša pojavila na kraljevskom vjenčanju – to je jedan od najpoželjnijih potpisa današnjice.

No Pippa jednako dobro nosi i Zarine kratke haljine, jednostavne i damskih boja. Kako su cjenovno pristupačne, a Zara je na svakom uglu u svakom velikom gradu, za očekivati je da ćemo modele koje žene vide na Pippi možda ipak malo prečesto viđati na ulicama... Ako Pippu to ne smeta, koga bi!