MARIJA BORIĆ:

'Tange za mene ne postoje'

01.06.2011 u 11:11

Bionic
Reading

'Pronašla sam model badića koji mi dobro stoji i u njemu se odlično osjećam, tako da sam ga kupila u četiri žarke boje i sada sam bezbrižna', za tportal.hr je otkrila glumica Marija Borić uoči Goldenpointove revije

'Kako sam se lani nakupovala novih badića, nisam opterećena hoću li im ovog ljeta dodati još koji. Najviše volim ovaj trendi model koji ima samo traku u gornjem dijelu', povjerila nam je Marija Borić.

Kako kaže, ne voli naramenice na gornjem dijelu kupaćeg kostima jer voli ravnomjerno potamniti, bez 'trakica' po tijelu, a za plažu ne voli ni bilo kakve suvišne modne dodatke. 'Uskočim u badić, uzmem sunčane naočale, šešir, japanke, zaštitni faktor i - spremna sam. Nikakva šminka, nikakve sandale na petu, a kamoli štikle, ne dolaze u obzir!', naglasila je, dodavši da se nikada ne kupa u tangama, niti ih voli nositi kao donje rublje. 'Ženske bokserice su mi zakon, čak i ispod haljina, kada moraju biti bez vidljivog ruba', rekla je.

Ovog je proljeća poradila i na svom tijelu te redovito odlazi na tretmane u salon ljepote. 'Uz to, vozim bicikl, dosta hodam. Spremna sam, ovaj vikend planiram otvoriti sezonu kupanja u Zadru', otkrila je Marija Borić.