REVIJA KUPAĆIH KOSTIMA

Lana Jurčević pjevala u raskopčanim vrućim hlačicama

01.06.2011 u 08:53

Bionic
Reading

Nesnosne vrućine zahvatile su Zagreb tijekom revije kupaćih kostima koju je na pisti posred bazena priredio Goldenpoint. Kao začin na kraju, zapjevala je Lana Jurčević u raskopčanim vrućim hlačicama, gornjem dijelu badića te visokim štiklama

Da sirene nisu samo izmišljotine o kojima pričaju mornari, potvrdile su u utorak navečer ispred Matis bara zanosne manekenke koje su modnoj publici pokazale što je novo u svijetu kupaćih kostima. Među ljepoticama koje su zadivile besprijekornim tijelima posebno je u oči upadala Žanamari Lalić. Na modnoj pisti demonstrirala je svoju zavidnu liniju u badiću na prugice, s metalnim ringom na gornjem dijelu i mašnicama na donjem. Kako je pokazala, tanki obruč oko glave bit će ljetni modni dodatak broj jedan.

Za kraj, sve je svojom pojavom oduševila i Lana Jurčević koja je na uskoj pisti iznad vode hrabro plesala u štiklama.

Žanamari Lalić

Ove vruće sezone mini bikini s tankim špagicama ostaje na listi želja pomodarki, no trokutiće su definitivno istisnule trake na grudima, koje se mogu, ali i ne moraju vezati oko vrata. Ukoliko pak imaju špagice, one se mogu ispreplitati na više načina. Od boja prevladavaju siva, zlatno-smeđa, ružičasta i ljubičasta, dok zelena, plava, narančasta i crvena dolaze u kombinaciji s bijelom i/ili crnom. Crni i bijeli badić ostaju modna klasika bez koje se ne može. Srebrne i zlatne zakovice su vrlo profinjen detalj na bijelim kostimima čije gornje dijelove spajaju zlatni ringovi. Viđeno je i nešto šljokica te grafičkih oblika, a cvjetni printevi su ovog ljeta manje u igri.

Za šetnjicu, primjerice do koktel bara ispod trstike, predviđeno je i nekoliko vrlo seksi monokinija, jednobojnih ili damskih crno-bijelih.

Reviju su od poznatih došli pogledati Nevena Rendeli, Anamarija Asanović, Marija Borić, Neven Ciganović, Matija Vuica, Antonija Stupar Jurkin, Vanja Halilović, Ivana Delač, Kristina Bradač, Anja Alavanja, Barbara Radulović