ISPOVIJEST SUPERMODELA

'Govorili su mi da moram smršaviti'

27.05.2011 u 09:16

Bionic
Reading

Glumica i model Rosie Huntington-Whiteley otkriva kako modna industrija zlostavlja mlade modele

Britanski model i glumica Rosie Huntington-Whiteley jedno je od onih savršenih stvorenja kakve žene žele biti, a muškarci žele biti s njima. No lice Burberryja i anđeo Victoria's Secreta otkriva za britansko izdanje časopisa Elle da joj karijera modela nije uvijek bila ružičasta.

'Kad sam se počela baviti manekenstvom, imala sam puno više kilograma', rekla je. 'Imala sam dječje lice i normalne obline. Uostalom, bila sam dijete! Iako su me upozoravali da moram ući u bolju formu, uporno se nisam dala. Ne mogu se sjetiti da sam se borila sa svojim tijelom, ali se dobro sjećam kako sam se borila sa savjetima da moram smršaviti. Ta su me upozorenja znala povrijediti', prepričala je svoje prve traume koje je doživjela u svijetu visoke mode.

Teško je zamisliti da netko ovoj 24-godišnjoj ljepotici, koja je naslijedila Megan Fox u glavnoj ulozi novim Transformerima, sugerira da nije savršena.
'Mogu vas zlostavljati dok ste mladi model, ali uvijek dođete do točke kad pronalazite svoj glas', dodala je.
Rosie je prerasla negativne komentare, jede normalno, ali redovito vježba:

'Ne vježbam samo da bih bila mršava. Treniram redovito jer moram biti u formi kako bih izdržala višemjesečna snimanja i stalna putovanja. Važno je imati jako tijelo koje može izdržati sve te napore.'