KRIČAVILO NA ULICAMA

Zagrepčanke se znaju nametnuti bojama

26.05.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Proljeće i ljeto uvijek je zahvalno za kombiniranje jarkih boja, a žive boje pogotovo su dobrodošle kad ih kao trend savjetuje većina dizajnera. Da su u trendu, veselim su koloritom pokazale i lijepe Zagrepčanke

Boje koje vrište na modne su piste donijeli dizajneri poput Victorije Beckham, Lanvina, Cacharela, Michaela Korsa. A kad modni znalci kažu da je trendi kričavo, tko bi im proturječio. Kako nalažu, nećete pogriješiti ako svoju garderobu obogatite it komadima u boji fuksije, narančaste, pink, azurno plave ili pak tirkizne.

Slažemo se da će neonske boje unijet živost u svaku kombinaciju te razigrati i najdosadniji stajling, no pri nošenju odjeće tako žarkih nijansi treba biti oprezan. Nećete pogriješiti ako jedan nosivi komad poput hlača izaberete u boji, a majica neka bude bijela. Ako vam jarke boje nisu modni izbor broj jedan, možete ih koristiti u detaljima, poput šalova, narukvica ili šešira. Za plažu također možete odabrati badić u kričavoj boji i sigurno ćete biti primijećeni.

I jarki make-up na očima ovosezonski je hit koji je ipak rezerviran za one koji se vole istaknuti. No nemojte pretjerati, jer intenzivne boje lako mogu izgledati vulgarno.

Kako su neonski trend prigrlile Zagrepčanke i kako su ga prilagodile gradskom điru, prosudite sami.