NEUMJESNI KOMENTARI

Lagerfeld vrijeđao debeljucu Beth Ditto

12.03.2009 u 11:06

Bionic
Reading

Korpulentna pjevačica, a povremeno i model, Beth Ditto, rado je viđena gošća i meta fotografa na revijama Pariškog tjedna mode, no čini se da nisu svi oduševljeni njezinom prisutnošću, pri čemu se ističe Karl Lagerfeld

Unatoč tome što je ponosno sjedila u prvom redu među počasnim gostima na Chanelovoj reviji, njezina nazočnost zasmetala je Karlu Lagerfeldu, glavnom dizajneru ove modne kuće. Karl je nimalo džentlmenski sipao neumjesne komentare na račun njezinog punašnog izgleda.

Beth i Karl ipak su spremno pozirali fotografima, no dok je Beth izgledala oduševljeno što je u društvu sa slavnim dizajnerom, Karl je izgledao manje sretno.

Lagerfeld je i inače poznat po oštrom jeziku, ali kad je u pitanju Ditto, ipak će morati malo pripaziti na riječi budući da je pjevačica u milosti medija. Štoviše, u zadnje je vrijeme zbog njenog provokativnog stila odijevanja tretiraju kao novu modnu miljenicu, a nedavno se slikala za naslovnicu prestižnog magazina Love pokazavši da se ne srami svojeg tijela.

Ditto je revno pohodila brojne revije na Pariškom tjednu mode gdje su je redom ugošćivali u prvom redu. Osobito zapažena bila je na reviji Jeana Paula Gautiera kada je obukla haljinu Hervea Legera kakvu su u zadnje vrijeme promovirale brojne zvijezde, među kojima i Kate Winslet.

Beth Ditto na Pariškom tjednu mode