MODNA HRABROST

Severina ponovno spaja nespojivo

23.05.2011 u 09:27

Bionic
Reading

Povodom svečanog otvorenja petoga po redu Festivala židovskog filma Zagreb pod nazivom 'Žene u holokaustu', u kino Europa stigla je i Severina u hrabroj modnoj kombinaciji

Nakon što je nedavno s malim zakašnjenjem proslavila 39. rođendan, Severina je, ovoga puta bez pratnje dečka Milana, stigla u kino Europa na svečano otvorenje 5. festivala židovskog filma, koji se održava do 28. svibnja, te bila zvijezda večeri.

Iako smo je u posljednje vrijeme imali prilike vidjeti u izuzetno seksipilnim i izazovnim modnim kombinacijama, prvenstveno haljinama, Sevka je za ovu priliku odabrala znatno ležerniji stajling, pokazavši i ovoga puta da diktira modne trendove i uspješno spaja nespojivo.

Uz zelenu suknju s crnim porubom i printom banana, koja joj je sezala do koljena, Severina je kombinirala modernu košuljicu s plavo-bijelim prugicama te

modre špagerice. S malom žutom torbicom koju je nosila u ruci te plavim naočalama, Severina je u jednoj kombinaciji uspjela spojiti sve proljetno-ljetne modne trendove: jarke boje, šareni print, špagerice i mornarski stajling te uz sve to izgledati posebno i sjajno.