Moda i ljepota KRALJEVSKA MODA

Stigle su kopije haljina Kate i Pippe Middleton

Vjenčanica koja je u originalu stajala 250.000 funti u američkoj će se robnoj kući Lord & Taylor moći kupiti za 1100 dolara

Milijunska vjenčanica Kate Middleton, haljina koju je nosila na svadbenoj večeri te bijela haljina njezine sestre Pippe Middleton dobile su svoje znatno jeftinije kopije. Poznata američka robna kuća Lord & Taylor ponudila je kupcima prvu kolekciju modne kuće ABS by Alen Schwatz, kako se navodi, 'inspiriranu kraljevskim vjenčanjem'.

Prava je istina, međutim, da su ABS-ove haljine prave pravcate replike. Naravno, samo na prvi pogled. Dok je prava Kateina vjenčanica mjesecima izrađivana ručno u studiju Alexandera McQueena te na kraju stajala 250.000 funti, ABS-ova verzija košta 1100 dolara.

Duga bijela haljina sa sjajnim remenom, koju je nosila na prijemu nakon vjenčanja, u ABS-ovoj verziji stoji prihvatljivih 450 dolara. Pippina haljina, koju su neki proglasili najljepšom na kraljevskom vjenčanju (u originalu također s potpisom Sarah Burton za McQueen), u američkoj verziji košta 390 dolara.

Sve haljine dolaze u Lord & Taylor u srpnju, a robna je kuća otvorila liste čekanja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više