PARIŠKI TJEDAN MODE

Freida Pinto zasjenila zvijezde iz prvog reda

11.03.2009 u 14:31

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Milijunaš s ulice', 24-godišnja Freida Pinto zasjenila je svojom pojavom brojne druge zvijezde koje su se okupile na Pariškom tjednu mode

Kate dolazi na Chanelovu reviju

Prelijepa indijska glumica Freida Pinto, koja se proslavila ulogom Latike u Oscarima nagrađenom filmu 'Milijunaš s ulice', preotela je pažnju medija svojim iskusnijim i donedavno slavnijim kolegicama koje su, kao i ona, došle na Chanelovu reviju na Pariškom tjednu mode.

Iako su u prvom redu na reviji sjedile zvijezde poput Kate Moss, Claudije Schiffer, Mille Jovovich, Marija Testina i Lilly Allen, najtraženija meta fotoaparata bila je upravo bivša manekenka Frieda.

Za tu je priliku lijepa Frieda odjenula elegantnu bijelu koktel-haljinu, čija je jednostavnost bila dodatno naglašena klasičnom punđom, malom crnom torbicom i elegantnim štiklama.

Kate Moss je pak odabrala crno odijelo s duboko dekoltiranim topom koji joj nije bio dovoljan da pažnju novinara privuče na sebe.

To nije pošlo za rukom ni Claudiji Schiffer koja je odjenula Chanelove kreacije, ali ni Lily Allen koja je također nosila Chanelove modele, ali su na njoj izgledali posve promašeno.