ZA CURE S OBLINAMA

Otkrijte pet modnih trikova Kim Kardashian

15.05.2011 u 20:02

Bionic
Reading

Iako nije mršavica, američka starleta zna kako vladati crvenim tepihom. Ne trebate biti supermodel da biste izgledali poput milijun dolara. Što nam Kim savjetuje?

1. Nađite dobrog krojača

Kim kaže: Sve što nosite treba dobro odgovarati proporcijama vašeg tijela i za to ćete vjerojatno trebati krojača, koji će preraditi odjeću iz trgovina ili vam sašiti nešto po mjeri. Katkad veliku razliku čini samo skraćivanje ruba haljine za nekoliko centimetara.

2. Istaknite struk

Kim kaže: Pokažite svoj uski struk! Nošenje remena izbrusit će vaš stajling. Obožavam nekoliko vintage komada, jedinstveni su, a vrlo prihvatljivih cijena za svaki džep.

3. Izbjegavajte prevelike topove i haljine

Kim kaže: Znam da dobro izgledaju na Nicole Richie i ženama slične građe, ali preveliki topovi i haljine ne izgledaju dobro na tijelu koje ima obline. Mogu od vas vizualno učiniti trudnom ili čak da izgledate neuredno. Radije isprobajte maksi haljinu.

4. Prihvatite svoje tijelo

Kim kaže: Svaka žena od konfekcijskog broja 34 do 48 trebala bi imati neki odjevni predmet poput steznika spanxa! Čvrsti elastin koji obuzdava obline i stvara lijep i čvrst oblik tijela, odličan je izbor za sve bujnije žene, a dobro stoji i mršavicama. I odlično je što se u njima ne vidi rub donjeg rublja.

5. Volite svoje obline

Kim kaže: Budite samouvjerene i ponosne na svoje tijelo, to je jako seksi. Volim pokazivati svoje obline, a danas ima mnogo dizajnera, poput Antonija Berardija, Preen, Altuzzare i drugih, koji razumiju potrebe žene s oblinama.