SAVRŠENE KREACIJE ZA ATRIBUTE

Fani, Sanja Duggan i Anita Dujić uživale na Noir Festivalu

04.05.2011 u 22:52

Bionic
Reading

Noir Festival u suradnji s Cro-A-Porterom i hotelom The Regent Esplanade predstavio je izložbu noir kreacija hrvatskih modnih dizajnera koju su posjetila i mnoga poznata lica

Poznati hrvatski dizajneri Matija Vuica, Xd Xenia Design, Linea Exclusive, Boudoir, Hippy garden, Boris Pavlin, Zigman, Andreja Bistričić, Link by Ogi Antunac i Loredana Bahorić predstavili su svoje kreacije inspirirane noir tematikom.

Noir kao žanr je određen karizmatičnim i fatalnim ženskim likovima. Glumice kao što su Gloria Swanson, Rita Hayworth, Agyness Dayn osim svojom ljepotom i karizmom opčinjavale su filmsku publiku savršenim kreacijama koje su naglašavale sve njihove atribute.

Suradnja između Noir Festivala i Cro-A-Portera nastavlja tu tradiciju gdje moda u noir žanru predstavlja jedan od ključnih vizualnih elemenata. Kao što su i junaci noir filmova smješteni u interijere klubova, barove i hotele, tako su i večerašnje glamurozne kreacije bile izložene u hotelu The Regent Esplanade.

Izložbi noir kreacija prisustvovali su Ivana Roščić, Saša Šekoranja, Judita Franković, Anita Dujić i Martina Vrbos, Edvin Liverić, Fani Stipković, Sanja Duggan, Viktor Drago i mnogi drugi.