VEĆ VIĐENO

Pippinu haljinu prošle godine nosila Cameron Diaz

03.05.2011 u 10:48

Bionic
Reading

Tisuće funta zavrtjelo se na kladionicama uoči kraljevskog vjenčanja u predviđanjima kakvu haljinu će odjenuti Kate Middleton. No nitko nije mogao slutiti da će haljina djeveruše, njezine sestre Pippe, biti glavna tema i glavna modna kreacija, pravo otkriće kraljevskog vjenčanja

Mlađa sestra Pippa Middleton zasjala je u jednostavnoj haljini boje slonovače Alexandera MacQueena. I dok će replike vjenčanice Kate Middleton uskoro nositi brojne mladenke diljem svijeta, haljina Pippe Middleton već je bila zvijezda crvenih tepiha.

Istu haljinu samo u crvenoj varijanti nosila je glumica Cameron Diaz na dodjeli Zlatnog globusa 2010. godine. Originalno je haljina zamišljena da se nosi utegnuta crnim remenom, no i Pippa i Cameron odlučile su se za jednostavniju i opušteniju varijantu bez remena i s minimalno dodataka.

Haljina Kateine mlađe sestre navodno je koštala 20.000 funtia na rubove dekoltea i rukava dodano je malo elegantne čipke. Haljina je Pippi odlično naglasila siluetu, a izgledala je čak i bolje od holivudske glumice.

Djeveruša je od nakita imala dijamantne naušnice koje joj je dizajnirala mama, bijelecipele Jimmy Choo i cvijeće u kosi. Zatražila je od dizajnerice Sarah Burton da joj cijelom dužinom leđa stavi niz gumbića obloženih svilom.

Accessorise poznate glumice uključivao je cipele Ferragamo, narukvicu Van Cleef and Arpel i veliki crveni kišobran. Stajling za glumicu je odabrala poznata stilistica slavnih Rachel Zoe, što je samo još jedna potvrda da mlađa sestra Middleton ima odličan ukus.

Prepoznali su to i mnogi drugi, pa je haljina najelegantnije djeveruše već dobila brojne kopije koje će, vjerujemo, biti prodavane baš kao i kopije vjenčanice, ako ne i bolje.