MODA ZA DJECU

Nova Replay&Sons kolekcija po prvi put u Hrvatskoj

27.04.2011 u 14:10

Bionic
Reading

Maleni avanturisti konačno su dočekali svoju prvu Replay&Sons kolekciju koja će se savršeno uklopiti u njihov veseli imaginarni svijet u kojem u svakom trenutku mogu postati ono što požele

Prava eksplozija boja, veseli likovi na majicama te cvjetići u tisuću nijansi idealni su za čarobnu svakodnevnicu u kojoj iz dana u dan proživljavaju neku novu veselu neobičnu avanturu.

Replay&Sons dječak veseo je i nestašan, pravi vođa među svojim prijateljima. Njegova mašta bez granica vodi ga iz jedne neobične avanture u drugu. Odjeća mu je izbljedjela od sunca, sa veselim zakrpama u kojima izgleda kao maleni heroj iz neke još neispričane priče. Kolekcija za djevojčice stvorena je za malene dame koje bezbrižno žive svoje snove. Ona je malena istraživačica u skrivenom kutu tavana koja kombinira odjeću koju je kao mala nosila njena majka. Veseli cvjetni uzorci stvaraju veličanstvene sanjive kombinacije koje izgledaju kao da su upravo sišle sa stranice neke dječje slikovnice. Glavna zvijezda cijele nove kolekcije i dalje ostaju Replay&Sons traperice koje izgledaju kao imitacija onih koje nose njihove mame i tate. Obrađene i ukrašene mnoštvom veselih print detalja malenim će istraživačima i ovog proljeća omogućiti nesmetano kretanje i igru bez granica.

Prodajna mjesta nove Replay&Sons kolekcije: Replay store-City Center one, Naturino point-Arena Centar Zagreb i Mini me-Cascade centar.