TAJNE VITKOSTI

Nova dijetna pravila Elizabeth Hurley

13.04.2011 u 12:14

Bionic
Reading

Varate se ako mislite da se glumice savršeno istesanih tijela ne moraju mučiti za svoj slavni stas. Novi režim prehrane Elizabeth Hurley kaže: ne sirovom voću i povrću nakon 16 sati poslijepodne

Elizabeth Hurley, 45-godišnja glumica poznata po savršeno vitkoj figuri, priznala je da je oduvijek na strogim dijetama, ali i da često popušta pred zabranjenim gurmanskim izazovima.

'Nikada nisam došla u opasnost da zbog dijetnog režima prehrane izgubim previše kilograma, jer se jako trudim jesti zdravo, a uz to znam zgriješiti i tu i tamo zagrizem u nešto kaloričnije. Trenutačno prijepodne pijem proteinske shakeove, a poslijepodne ne jedem sirovo voće niti povrće. K tome, moja niskokalorična dijeta uključuje i vrlo malo mliječnih proizvoda', otkrila je ljepotica.

Hurley je lansirala vlastitu kolekciju bikinija, a za sebe kaže da se bolje osjeća u jednodijelnim badićima, i to onima seksi, s kristalima i lancima. Ne želi biti model za svoju kolekciju, već je angažirala brazilsku manekenku koja je 20 godina mlađa od nje.