OTVORENJE DUĆANA

Lana Banely u carstvu grudnjaka

07.04.2011 u 12:14

Bionic
Reading

Otvorenju novog dućana Paris Lingerie prisustvovala je i televizijska voditeljica Lana Banely, koja je poput brojnih žena velika ljubiteljica donjeg rublja i kupaćih kostima

U dućanu Paris Lingerie mladu voditeljicu Lanu Banely najviše je oduševila nova kolekcija donjeg rublja Chantelle te velika ponuda kupaćih kostima. Osim kolekcije francuskog brenda Chantelle dućan Paris Lingerie nudi i mladenački brend donjeg rublja Passionata, australske 'zvjezdane badiće' Seafolly, koje hvale svjetske zvijezde poput Kate Moss i Naomi Campbell, te donje rublje za muškarce Zimmerli koje je pohvalio sam Brad Pitt.

Lana Banely u dućanu Paris Lingerie

Na otvorenje dućan Lana je stigla odjevena ležerno i mladenački. Dolazak proljeća očito je unio šarene motive u Lanine odjevne kombinacije pa je tako odjenula usku majicu neobičnog uzorka, a uskim

i poderanim trapericama naglasila je vitke noge. Modnu kombinaciju upotpunila je cipelama s visokim petama te velikom crnom torbom.

Baš kao i mnoge djevojke, Lana je krenula u potragu za savršenim kupaćim kostimom kojim će izazivati uzdahe mnogih muškaraca ovoga ljeta, te za donjim rubljem kojim će naglasiti ljepotu i ženstvenost.