ROCK'N'ROLL IZDANJE

Opaka zmijska koža na nježnoj Nicole Kidman

04.04.2011 u 10:35

Bionic
Reading

U rock'n'roll izdanju, utegnuta u kožnu haljinu sa seksi prizvukom u obliku dubokog proreza koji otkriva noge do bokova, pojavila se Nicole Kidman uz supruga Keitha Urbana na dodjeli nagrada uspješnim country glazbenicima u Las Vegasu

Sve je vrvjelo ljepotom i modom u Las Vegasu na godišnjoj dodjeli nagrada country music. Najslavnija pratnja bila je Nicole Kidman koja je već tradicionalno na ovo događanje došla podržati došla supruga, country pjevača Keitha Urbana. Pojavila se u nimalo country izdanju, no vrlo seksi odjevena, iako se pitamo je li joj baš trebalo krzno na ramenima kojim se okitila.

Keith Urban po šik izdanju nije zaostajao za dragom, a najupadljiviji detalj bila je raskopčana crna košulja ispod koje je virila tetovaža.

Osim Kidman, na crvenom su tepihu osobito blistale i 21-godišnja country miljenica Taylor Swift, u dugoj bež haljini koja se nadaleko vukla po podu. A u country svijetu popularna ljepotica Carrie Underwood došla je u vrlo smjeloj ljubičastoj boji duge nabrane haljine, na kojoj su se oko pojasa i sa strane bljeskale šljokice.