LAKA NA CRO-A-PORTERU

Volimo čisti pamuk koji ne ujeda za kožu

02.04.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Ponudu hrvatskih dizajnera druge večeri Cro-a-portera došao je pogledati i simpatični i uvijek modno zanimljivi duo Laka i sestra Mirela, sa stilisticom iz modnog dua zanimljivog naziva Jaje. U uskim crvenim hlačama, cvijetom na reveru i crnom leptir mašnom Laka nije mogao proći nezamijećeno, kao ni sestra Mirela koja je odličnu retro haljinu na točkice upotpunila cipelama iz second hand dućana

'Ne kupujem od dizajnera jer to najlakše kupiti. Robu kupujem u second hand dućanima, u kojima jedino ne kupujem cipele jer ne volim kad ih netko prije nosio', rekao nam je Laka koji se sprema uskoro i u Zagrebu promovirati novi CD 'Stvorenje'.

Uvijek modno otkačeni pjevač otkrio je i kako se za vrijeme boravka u New Yorku htio okušati kao maneken, no nije prolazio na castinzima. Ali ipak je uspio snimiti dvije reklame i kratki film. Priznao je kako je ekipa s kojom je radio padala po podu od smijeha zbog njegovog engleskog.

Simpatični pjevač revije je gledao sa sestrom Mirelom i dizajnericom iz modnog dvojca Jaje koja im pomaže u osmišljavanju stylinga za nastupe.

Kažu kako je moda za njih užitak, a u dnevnim varijantama, biraju tenisice koje ne žuljaju i čisti pamuk koji ne ujeda za kožu.