LUDE SEDAMDESETE

Ako želite biti u trendu, odjenite trapezice

31.03.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Sedamdesete, studio 45, blještavilo i trapez hlače ponovno su in. Boho ljepotice poput Farah Fawcett zavladale su modnim svijetom. U retro traperice uskočile su tako Claudia Schiffer, January Jones i Mila Kunis

Predvodnici stila sedamdesetih i zvonolikih hlača su Marc Jacobs, Derek Lam Gucci, koji su u svojim kolekcijama za proljeće i ljeto upravo prikazali modu inspiriranu sedamdesetim i kultnim trapez hlačama.

Ako želite biti potpuno u trendu, trapez hlače kombinirajte sa širokim šarenim košuljama, sakoima ili jednobojnim ženstvenim košuljicama. Ako ih pak kombinirate na jednostavni T-shirt ili top, hlače će nositi cijelu kombinaciju i dati vam poseban look.

U trapezice je uskočila i zvijezda 'Crnog labuda' Mila Kunis koja je na Cosmopolitan’s Fun Fearless Male Awards u New Yorku došla u bijelom odijelu trapez kroja, dok glumica iz 'Avatara' Zoe Saldana svoje trapezice kombinira na bijelu strukiranu košulju. Claudia Schiffer trapezice nosi uz sako i običnu majicu.

Trapezice možete isfurati i na hipi stil ako ih odjenete uz šarene košulje i raspustite kosu. Bilo bi dobro izbjegavati hipie trake za kosu, no zato su platforme uvijek dobrodošle.