ZNA ONA I BOLJE

Katie Holmes podbacila na crvenom tepihu

29.03.2011 u 14:39

Bionic
Reading

Za premijeru serije u kojoj tumači ulogu modne ikone Jacqueline Kennedy, 32-godišnja Katie Holmes odabrala je sivoplavu pletenu haljinu bez rukava koju potpisuje Ralph Lauren, no dojam je da se ipak mogla malo više potruditi

Umjesto da odabere neku glamurozniju kreaciju koja bi dostojnije predstavila ne samo njen modni ukus, već bi bila i svojevrsno odavanje počasti slavnoj modnoj divi koju je utjelovila, Katie je odjenula prilično neuglednu opravu primjereniju neobaveznom popodnevnom druženju s obitelji, nego crvenom tepihu. Ipak se mora priznati da joj haljina dobro pristaje i odlično naglašava njene obline, ali njenoj vitkoj figuri i mladenačkom licu ionako sve dobro stoji.

Pa ako već nije bila modno usklađena s događanjem, Katie je bila dobro usklađena sa suprugom Tomom Cruiseom, koji ju je pratio na crvenom tepihu ispred kazališta Samuel Goldwyn, u kojem je održana premijera miniserije 'The Kennedys'. Tom je bio odjeven u svom prepoznatljivom ležerno-sportskom stilu, a nije izostala ni kožna pilotska jakna.

Serija 'Kenedijevi' dosad je izazvala dosta kontroverzi, pa je tako nedavno otkazano njeno prikazivanje na američkom History Channelu zbog 'povijesnih netočnosti'. Reelz Channel zatim je otkupio prava prikazivanja te će je emitirati od 3. travnja.