ZA ONE SA STAVOM

Trendi torbe kojima nećete moći odoljeti

01.04.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Možda vam se čini malo čudno da bi torbe neonski jakih boja, poput, žute, zelene ili ljubičaste mogle biti predmet želje, no varate se jer ih, nakon Alexe Chung i njezinih torba za Mulberry, većina dizajnera zamišlja baš tako. Intenzivno, jako obojano svim nijansama proljeća

Bvlgari nudi geometrijski zanimljivu torbu u zelenoj boji trave, Sonia Rykeil zanimljive ljubičaste i crvene rese, Emma Hill duboko plavu. Ono što povezuje ove modne upadljive dodatke osim boja jesu i dimenzije. Naime, torbe su uglavnom manje, ali sigurno će biti zapažene.

Zanimljiv miks dobit ćete čak i ako izrazito konzervativne odjevne kombinacije začinite takvom torbom sa stavom.

Za to su se pobrinuli pravi modni znalci, pa tako Phoebe Philo za Celinenudi fluorescentnu žutu torbu izraženu od kože pitona. Pauric Sweeney pak svoje tzv. mini bags boja vrućim tonovima, pa tako na narančastu podlogu stavlja ljubičaste detalje.

Njegove torbe nose žene koje ne slijede konvencionalna pravila i spadaju u samopouzdane ljubiteljice mode.

Američka pak kraljica torbi u bojama Lana Marks u biznis se bacila nakon što je na jednom putovanju kraljevskom jahtom Britannia nije mogla naći torbu koja bi išla uz bijelo odijelo s dodacima ljubičaste i crvene. Vidjela je rupu u tržištu i pronašla način kako da od kože aligatora preradom napravi odlične torbe u svijetlim bojama. Današnja tehnologija dopušta i dodatke fluorescentnog, pa torbe baš u skladu s neonskim trendovima za proljeće ljeto vrište u jarkim bojama.