Moda i ljepota SAJAM U DÜSSELDORFU

Svjetska premijera kolekcije Ane Marije Ricov za Bambi

  • Autor: tportal.hr
  • 25.3.2011 14:43:28
  • 25.3.2011 13:12:39

Kolekcija Ane Marije Ricov za Bambi, nastala u sklopu projekta Fashion.hr industrija, predstavljena je na internacionalnom sajmu obuće u Düsseldorfu

Bambi, vodeći hrvatski proizvođač dječje obuće, nakon predstavljanja svojih novih kolekcija AMR for Bambi i Zigman for Bambi na Dove Fashion.hr-u, predstavio se i na vodećem internacionalnom sajmu obuće International Event for Shoes & Accessories GDS u Düsseldorfu, među 149 drugih izlagača obuće. Riječ je o najvećem sajmu u tom dijelu Europe koji obuhvaća asortiman odjeće i modnih dodataka. Prema statistikama, posjeti ga 28.000 posjetitelja iz 79 zemalja. Uz osnovnu kolekciju od 200-tinjak modela cipelica i čizmica, na sajmu u Düsseldorfu prikazana je i kolekcija AMR for Bambi i Bambi by Sabina Sokač. Tako je Bambi prvi na inozemnom tržištu predstavio projekt Fashion.hr industrija.

Zahvaljujući projektu Fashion.hr industrija, Bambi je sklopio suradnju s Anom Marijom Ricov za dizajniranje linije obuće te Jurajom Zigmanom za dizajniranje linije odjeće koja će se naći najesen u trgovinama. S obzirom na suradnju s dizajnericom Sabinom Sokač te s dizajnerskim dvojcem Shirty bag, Bambi je prvi dječji brend koji nudi čak četiri različita stila kvalitetnog dizajnerskog proizvoda koji je cjenovno dostupan svima.

Bambi izvozi svoje modele i u susjedne zemlje, kao što su Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Kosovo, ali i na tržišta Rusije, Švedske, Češke, Njemačke, Australije i Novog Zelanda.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više