NAPOKON U ZAGREBU

H&M 7. travnja otvara svoj prvi dućan u Hrvatskoj

24.03.2011 u 18:21

Bionic
Reading

Početkom travnja modna marka H&M Hennes & Mauritz AB otvara svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj. Trgovina će biti smještena na atraktivnoj lokaciji u samom središtu Zagreba

Prvi dućan H&M-a u Zagrebu

Na 1.500 četvornih metara koji se prostiru na tri kata novoizgrađenog centra CVJETNI u samom središtu Zagreba, na zagrebačkom Cvjetnom trgu, bit će stvoren H&M modni raj za sve ljubitelje mode s bogatom ponudom vrhunske muške, ženske i teen odjeće, cipela, torbi, donjeg rublje i modnih dodataka. Svojim modnim konceptom H&M svim kupcima nudi širok spektar modnih stilova s ciljem da svatko u njemu pronađe svoj individualan stil i zadovolji istančane ukuse i vlastite modne potrebe - od svečanih, poslovnih, sportskih do casual.

'Često smo dobivali upit kada H&M dolazi u Hrvatsku. Zadovoljstvo nam je najaviti da dolazimo u travnju. Vaša država je dinamično i uzbudljivo tržište i ovdje vidimo veliki potencijal za proširenje svog poslovanja. Vjerujemo da ćemo hrvatskim kupcima ponuditi posebnu vrijednost kroz odjeću i kvalitetu za najbolju cijenu', izjavio je kratko povodom otvorenja prvog H&M dućana u Zagrebu Karl-Johan Persson, predsjednik uprave H&M-a.

Proljetna kolekcija inspirirana je bojama i atmosferom 60-ih i 70-ih godina, ali u savršenom kombiniranju sezonskih trendova i bezvremenskih klasičnih komada. Upotreba ekoloških materijala bila je primarni fokus pri izradi kolekcije, a za realizaciju korišteni su materijali kao što je organski uzgojen pamuk, biorazgradiva viskoza i reciklirani poliester. Cilj H&M-a je naglasiti razvoj i upotrebu ekoloških materijala s kojima se stvaraju novi modni trendovi, ali u isto vrijeme vodi se računa o ekološkoj osviještenosti.

Svojim prvim otvorenjem na Cvjetnom, H&M je najavio i proširenje svojeg poslovanja u Hrvatskoj. H&M Cvjetni svoja vrata otvara 7. travnja 2011. u 11 sati. Drugu po redu H&M trgovinu otvorit će u trgovačkom centru ARENA CENTAR 14. travnja u 9 sati, gdje će na površini od 1.800 četvornih metara biti ponuđene muška, ženska, teen i dječja kolekcija.