SPOJITE NESPOJIVO

Pogledajte kolekciju Topshop za proljeće 2011.

18.03.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Top shop vas i ove sezone uvodi u neku novu modnu priču inspiriranu 70-ima, printovima, životinjskim uzorkom i folklorom. Osim smjelih uzoraka i sjajnih hlača u živim bojama, posebnost proljetnog trenda su i svijetli dodaci, poput zelene ili pak ružičaste torbe

Top shop vidi urbanu i modernu djevojku koja hrabro kombinira različite printove. Izgleda drukčije, smjelo i modno drsko.

Cvjetni uzorci su 'in' i ove sezone, no Top Shop ih donosi u verziji folklora. Nalaze se na balonerima koji su protkani makovima ili pak na košuljama s crno-bijelim cvijećem, ali i na hlačama širokih nogavica i suknjama do pola lista.

Kombiniranje ovakvih uzoraka pravi je izazov, a Top Shop ih odlično miksa u jednu zanimljivu šarenu modnu priču.

Čini se kako im je imperativ što veći kontrasti u bojama. Svijetli dodaci idu uz tamne kombinacije, ali i šareni outfit koji će sigurno biti primijećen.

Sjajne hlače koje su se nosile 70-ih i 80-ih vratile su se na velika vrata, a ovisno kako ih kombinirate, možete postići pravi boemsko-rokerski look.

Uglavnom, čini se da modna eklektičnost ovog omiljenog branda mladih prije svega diktira miješanje tkanina, uzoraka, boja. Na taj način ćete se istaknuti i izgledati senzacionalno. Kako je to zamislio Top Shop, pogledajte u fotogaleriji.