DOVE FASHION.HR

Modna bajka završne večeri

13.03.2011 u 23:17

Bionic
Reading

Revijom Ivice Skoke završio je još jedan Fashion.hr: očišćena od perja, rogova, recitacije Alke Vuice i ostalih ukrasa, kolekcija nije nikakav zaokret

Iako je Ivica Skoko najavio modnu bajku i zaokret u svom izričaju, njegova revija je u doslovnom smislu bila kićenje tuđim perjem. Očišćena od perja, rogova, recitacije Alke Vuice i ostalih ukrasa, kolekcija nije nikakav zaokret, već mikro pomak, no ipak pomak, nabolje.

Zvijezda ovog Fashion.hr-a je Igor Galaš, koji je dvije večeri zaredom ispraćen ovacijama publike. Kolekcija koju je napravio u suradnji s pulskom Arenom je ono čemu bi projekt Fashion.hr industrija trebao težiti i dalje. Galašu je pošlo za rukom ne odustati od svoje prepoznatljive estetika, a istodobno napraviti profinjenu i nosivu, a opet na mahove avangardnu odjeću, koju bi mnogi poželjeli u svom ormaru.

Također je predstavljena, nešto manje atraktivna, suradnja Zorana Mrvoša i Ivice Skoke s Riječkom industrijom odjeće. Nova kolekcija Envy Rooma inspirirana je klasičnim španjolskim motivima. Poznati dvojac hrabro se poigrao resama, čipkom i jarko crvenim detaljima te zlatnim čipkastim aplikacijama nalik ukrasima na odorama toreadora.

Novu kolekciju predstavila je Branka Donassy i još jednom pokazala da manje često znači više. Revije su iz prvih redova pratili Tarik Filipović i Lejla Šehović, Leonarda Boban, Sanja Vejnović, Neven Ciganović Bojan Jambrošić, Barbara Kolar i mnogi drugi.