SKUPA MODA DJECE SLAVNIH

Suri i Zahara Jolie-Pitt nose torbice vrijedne sedam tisuća kuna

11.03.2011 u 11:02

Bionic
Reading

Brojne slavne i bogate glumice i pjevačice nikada ne bi propustile priliku kupiti novu popularnu torbu koja vrijedi nekoliko tisuća dolara, a u nekim slučajevima i više. Istu naviku slavne majke su prenijele na svoje kćeri, koje već u dobi od jedva četiri godine nose na ramenima torbe vrijedne više od nečije mjesečne plaće

Dok bi većina njihovih vršnjakinja bila zadovoljna bilo kojim oblikom ružičaste boje, poznate klinke poput Suri Cruise

Zahare Jolie-Pitt i Mercy James Ciccone redovito na ramenima nose minijaturne verzije svjetski poznatih dizajnerskih torbi, piše Daily Mail

Malenoj Suri Cruise, iako su joj tek četiri godine, roditelji Tom Cruise i Katie Holmes redovito dopuštaju da se šminka te nosi cipele s potpeticama, a za bilo kakav izlazak ne propušta ponijeti ni svoju torbu Dolce & Gabbana Miss Sicily, vrijednu gotovo sedam tisuća kuna.

Ni pop diva Madonna ne propušta svoju usvojenu šestogodišnju kćerkicu Mercy od glave do pete odjenuti u poznate brendove - tako se malena Mercy ponosno prošetala u svome 685 kuna vrijednom Gapovom military kaputiću noseći srebrnu torbicu Dolce & Gabbana Miss Lily, vrijednu oko 1.260 kuna.

Šestogodišnja Zahara, usvojena kći Angeline Jolie i Brada Pitta, najviše voli nositi iste torbe poput svoje slavne majke, ali u umanjenoj verziji, te je tako viđena s dječjom torbicom Valentino, koja na policama u trgovini stoji 6.934 kune, dok je njezina majka nosila veću verziju te torbe.

Ruksak Marca Jacobsa košta 257 kuna

Čak i modni dodaci napravljeni u pravom dječjem stilu s puno cvjetića i šljokica, kojima su sklone šestogodišnjakinje Leni Klum, kći Heidi Klum, i Sam Sheen, kći Charlieja Sheena i Denise Richards, koštaju tristotinjak kuna. Druga kći Sheena i Richards, petogodišnja Lola, za razliku od starije sestre Sam, više voli 'ozbiljniji look'  te ponosno nosi svoju torbu Whiting & Davis, vrijednu gotovo dvije tisuće kuna. Skupocjenim dječjim modnim dodacima ne odolijevaju ni Jennifer Garner i Ben Affleck, čija šestogodišnja kći Violet nosi skupe sjajne torbice na satove baleta.

Sve veća potražnja za dječjim modnim dodacima koji nalikuju na one za odrasle potaknula je poznate modne brendove na njihovu proizvodnju. Tako Juicy Couture nudi ružičastu torbu od velura namijenjenu klincima i vrijednu 525 kuna, Marc Jacobs nada se da će osvojiti klince malenim ruksakom Miss Marc po cijeni od 257 kuna, a Gaultier platnenim ruksakom vrijednim 604 kune.

U Hollywoodu više uopće nije rijetkost susreti klince poznatih i bogatih roditelja kako se ponosno šeću u skupocjenim kompletićima i modnim dodacima poznatih brendova, pa je tako najstarijeg sina Davida i Victorije Beckham, desetogodišnjeg Brooklyna, britanski magazin GQ uvrstio na listu najbolje odjevenih osoba. Desetogodišnja Willow Smith, kći Willa Smitha, sve češće kopira stil popularne Rihanne i iznenađuje javnost, a Jennifer Lopez svoje dvogodišnje blizance Maxa i Emmu već je 'zaposlila', i to u Guccijevoj reklamnoj kampanji.