Moda i ljepota MILJENIK PRVE DAME

Michelle Obama ima novog omiljenog modnog dizajnera

Prva dama pojavila se u žuto-zelenoj haljini 36-godišnjeg Singapurca Prabala Gurunga te se izdvojila od ostalih uzvanica koje su većinom nosile crne toalete

Prva dama Michelle Obama, čini se, ima novog omiljenog modnog kreatora. I inače poznata po tome što često nosi odjeću mladih snaga, poput Jasona Wua i Thakoona, za nedavnu guvernersku večeru odabrala je model 36-godišnjeg Prabala Gurunga.

Gurung je radio s modnim veličinama poput Cynthije Rowley i Billa Blassa, a od 2009. ovaj rođeni Singapurac ima vlastiti brand. Kreacije su mu poprilično skupe, a nije iznimka ni žuto-zelena haljina prve dame, koja stoji 3.650 dolara. Prva dama još je jednom pokazala da odlično nosi i skupe, ali i jeftine kreacije, poput onih H&M-a, u kojima se već nekoliko puta pojavila.

A da je Gurungova kreacija zapela za oko i njezinom suprugu, svjedoči i predsjednikov govor na guvernerovoj večeri, inače održanoj isti dan kad i dodjela Oscara.

'Neki bi se gosti možda mogli zbuniti i misliti da su na Oscarima. Ima nekih sličnosti... Svi izgledaju spektakularno, a osim toga, lako bi se moglo dogoditi da me glazba prekine ako govor bude predug', rekao je Barack Obama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više