POVOLJNO I NEODOLJIVO

Pogledajte trendi modne dodatke i cipele iz H&M-a

10.03.2011 u 11:53

Bionic
Reading

Sedamdesete su definitivno in, a velike sunčane naočale, sandale visokih potplata, romantika, sve to i još puno više donosi vam H&M za nadolazeće proljeće i ljeto, i to u sjajnim kombinacijama za svačiji ukus, ali i džep

Želite li izgledati boemski romantično, za vas su retro sandale šarenih boja i visokih potplata, veliko prstenje i kožne ogrlice.

Šarmantni mornarski stil postići ćete kombinirajući šalove na pruge, visoke cipele pletenih potpetica i otvorenih prstiju, uz koje će odlično ići tanko remenje. Sve, naravno, u bojama sunca i mora.

Dizajneri H&M-a imaju istančan ukus za detalje pa ćete za svoj stil zasigurno znati odabrati nakit poput narukvica, prstenja i ogrlica, a ni oni nisu izostavili šalove kariranog uzorka koji su apsolutni hit ovo proljeće.

Što se obuće tiče, osim ultravisokih potpetica i sandala u jakim proljetnim bojama, za one koji vole decentniju modu tu je pregršt balerinki s romantičnim mašnicama.

Stilizirane startasice, pomalo military šeširi i karirane košulje must have su komadi za muškarce. Što vam još nudi HM i u kojim kombinacijama, pogledajte u fotogaleriji.