SVE SAMO NE OBIČNA

Krije li se ovdje vjenčanica Kate Middleton?

09.03.2011 u 14:40

Bionic
Reading

Sarah Burton iz Alexandera McQueena pokazala je na pariškom tjednu mode kolekciju vjenčanih haljina. Kada znamo da je upravo njoj povjerena zadaća osmišljavanja vjenčanice za skorašnje kraljevsko vjenčanje Kate Middleton i princa Williama, priča je posebno zanimljiva

Naime, vjenčanica buduće gospođe princa od Walesa zasigurno će biti najkomentiraniji komad odjeće ove godine, a dizajnerica koja će je najvjerojatnije kreirati na tjednu mode pokazala je pregršt raskošnih vjenčanica. Mnogi su se pitali je li među haljinama i ona koju će Kate odjenuti na ceremoniji u travnju ili joj Sarah sprema nešto sasvim drukčije.

U svakom slučaju, dizajnerica je pokazala kako će Kate na vjenčanju zablistati i biti sve samo ne obična. Možda upravo vjenčanica bude i prekretnica u budućem stilu Kate Middleton, koja do sada nije dobivala previše pohvala kada je odijevanje u pitanju.

No bez obzira na kritike njezina stila, plava haljina u kojoj su ona i princ objavili zaruke postala je modni hit. Samo 24 sata nakon što se Kate pojavila u njoj, haljina od 3.500 kuna brazilske dizajnerice Danielle Isse Helayel rasprodana je u svim londonskim buticima. Na adresu dizajnerice, kod koje odjeću kupuju Madonna, Kylie Minogue, Kate Moss i Scarlett Johansson, nisu prestajale stizati nove narudžbe.

Vjerujemo da će i vjenčanicu kopirati mnogi koji su poludjeli za novim kraljevskim parom.