NOVA KAMPANJA ZA LIU JO

Pogledajte Kate Moss sa i bez odjeće

09.03.2011 u 11:02

Bionic
Reading

Najpoznatija britanska manekenka Kate Moss novom snimljenom kampanjom za talijanski trendi ženski brand Liu Jo dokazujući još jednom kako izgleda zanosno kako s odjećom na sebi tako i bez odjeće

37-godišnji model već dugo vremena zaslužno nosi titulu ikone stila, a jedan od ključnih faktora je i taj da njoj jednostavno sve

dobro stoji. Tako je potaknuto zanimanje mnogih objavljivanjem nove kampanje za traperice Liu Jo povodom koje Kate pozira odjevena samo u vrlo uske traperice, a grudi prekriva rukama.

Osim kampanje za traperice Kate Moss je snimila i kampanju za elegantnije komade Liu Jo kolekcije zanosno izgledajući u sjajnim hlačama te blijedozelenoj majici koja prekriva samo jedno rame. No, usprkos seksipilnim fotografija polugole Kate u trapericama, rijetko tko će ostati ravnodušan pri pogledu na Kate odjevenu u poluprozirnu dekoltiranu sjajnu haljinu smeđih tonova dok joj kosa pada niz leđa.

Kate, koja će se ovoga ljeta udati za rokera Jamieja Hincea trenutno je potrazi za pravim kreatorom vjenčanice jer je prvotna odluka pala na Johna Galliana koji je dobio otkaz u Dioru zbog antisemitskih izjava.