PARIZ FASHION WEEK

Stravični make-up na modelima Vivienne Westwood

08.03.2011 u 11:15

Bionic
Reading

Zombi djevojke dizajnerice Vivienne Westwood na reviji prikazanoj u Parizu pokazale su još jednom da modu legendarne britanske kreatorice, njezin odličan spoj umjetnosti, kostimografije i ready to wear mode, mogu nositi samo najhrabriji

Dizajnerica se novom kolekcijom 'Gold Label' okrenula ženama s porukom da budu hrabre i same sebi važne. Želi da žene izgledaju snažno. Stoga nije ni čudno što je naglasak stavila na make-up koji asocira na filmove strave. No iako se u većini modela Vivienne Westwood teško može zamisliti prosječni poznavalac i ljubitelj mode, nova kolekcija za jesen zimu 2011/12. nosiva je i svatko bi mogao pronaći nešto za sebe. Nosive suknje, sakoi i haljine, kombinirani s ludim dokoljenkama, zlatnim gležnjačama te s dodacima tila komadi su koje dizajnerica savjetuje za trendi jesen zimu.

Šljokičasta zlatna odijela i haljine rezervirani su pak samo za najhrabrije modne sladokusce.

Britanska dizajnerica koja je nedavno izjavila da neće kreirati vjenčanicu za Kate Middleton jer je njezin stil previše bezličan na Pariz Fashion Weeku potrudila se pokazati kako ona zamišlja suvremenu mladenku. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji.