PLATINASTA MRŠAVICA

Što su to učinili s Kate Winslet?

08.03.2011 u 09:54

Bionic
Reading

Nekad punašna glumica Kate Winslet pokazala je novo lice na naslovnici travanjskog izdanja britanskog Voguea. Platinaste kose, oštrih crta lica i stanjenog struka, na prvi pogled teško je prepoznati nekad putenu glumicu i zvijezdu 'Titanika'. No čini se da je, nakon razvoda od supruga Sama Mendesa, Kate okrenula novu stranicu. Novi život, novo tijelo i potpuno neprepoznatljiva Kate Winslet

No moramo priznati da bez obzira je li svoj udio u njenom odličnom izgledu imao i Photoshop, 35-godišnja Winslet izgleda senzacionalno u haljini marke Roland Mouret. Odlične slike snimio je poznati fotograf Mario Testino.

Lijepa glumica prvi put je progovorila i o razvodu od supruga Sama Mendesa, s kojim se razišla prošlog ožujka nakon sedam godina braka.

'Iskusiti samoću i biti sam za mene je u jednu ruku vrlo, vrlo čudno. Jednostavno nisam naviknula na to. I pritom ne mislim samo na odnos i vezu dvoje ljudi. To je povezano i s činjenicom da sam odrasla u obitelji s puno članova', otkrila je Kate.

'No ja ustvari nikad nisam bila usamljena. A uz moju djecu Miu i Joea, to nije ni moguće', rekla je zvijezda 'Titanika'. Iako je kratko nakon bračnog brodoloma bila u vezi s modelom Louisom Dowleerom, Kate je sada sama i kaže da je sretna bez muškarca.

'Sad sam u situaciji kad mi stvarno odgovara da nemam nikoga pored sebe. Iznenađujuće je bilo i za mene otkriti da ustvari volim biti sama', na kraju je ipak priznala Winslet.