SOFT SEVE

Severini provirio čipkasti crni grudnjak

06.03.2011 u 12:42

Bionic
Reading

Čipka se brzinski s njezina nosa, odnosno maske na zagrebačkom karnevalu, spustila gdje joj je klasično mjesto – na donje rublje – koje je zločesto virilo dok je ležerno sjedila u studiju na finalnoj večeri Dore 2011.

Nakon sado-mazo kombinacije, sve izgleda čedno. Skoro. Na nekoj drugoj, grudnjak što proviruje ispod odjeće djelovao bi vulgarno, nemarno, a o ispranim varijantama da i ne govorimo. No izgleda da opet nije toliko bitno što, već kako se nosi.

Iako stroga modna pravila nalažu da donje rublje mora biti gdje mu je mjesto, dakle, ispod odjeće, određeni stajlinzi povremeno promoviraju vani vidljiv detalj poput bretele u kontrastnoj boji ili fragmenta čipke. Ovime drugim poslužila se Seve.

Mada je gornji dio njezina 'tutto nero' outfita predviđao da se uz gole ruke vidi bočni dio torza i tako raspiruje maštu, Seve ga je upotpunila grudnjakom s debelom 'lajsnom' od fine, guste, zavodljive, crne čipke. Može i tako, ali i ne mora, jer ona si u svom estradnom poslu, kao i svaka koja se odluči imati malo kuraža, može to dozvoliti.

Uostalom, profinjeno izdanje, sa zalizanom kosom vezanom u niski rep, naglasak je ionako ovaj put davalo na druga dva mjesta sa zerom pigmenta: filigranske naušnice s tirkizima i senzualne usne u žarkocrvenoj nijansi. Dakle, uz lice.