NOVE PUME I…

Preduboki dekolte Natali Dizdar

06.03.2011 u 10:56

Bionic
Reading

Uz našu nadarenu i obdarenu pjevačicu, pioniri u kreiranju vlastitih tenisica Puma u programu PUMA Creative Factoryja na iPad-u u subotnje prijepodne u zagrebačkom dućanu ShoeBeeDoo bili su i njezina kolegica i glumica Nera Stipičević, glumac Rene Bitorajac i umjetnički fotograf

Tako je svojom najnovijom ponudom PUMA Creative Factory, sportska i lifestyle marka Puma postala revolucionar na hrvatskom tržištu.

Želeći se uklopiti u svijet moderne tehnologije, a i svojim kupcima pružiti novo iskustvo, ne samo kupnje već i kreacije vlastitih tenisica, Puma je nedavno lansirala program PUMA Creative Factory. Realizirajući svoju novu ideju Puma je stvorila aplikaciju za iPAD uređaj pomoću kojeg je moguće kreirati jedinstvenu, potpuno individualiziranu tenisicu.

Od sada na iPAD-ovim postavljenim u trgovini ShoeBeeDoo u zagrebačkoj Gajevoj ulici, u programu PUMA Creative Factory, kupci sami mogu birati materijale i boje i na taj način dosegnuti jedinstveno iskustvo nošenja unikatnih tenisica. Svi potencijalni kupci mogu izabrati između dva modela - Basket ili First Round - i vođeni vlastitom inspiracijom stvoriti tenisicu po vlastitoj želji. Nakon završetka kreiranja, narudžba se šalje u tvornicu i u roku pet tjedana na kućnu adresu stižu tenisice – jedinstvene, samo vaše.