JOŠ I KUHA!

Seksi Eva Longoria u zavodljivo pripijenoj haljini

03.03.2011 u 09:49

Bionic
Reading

Seksi kućanica Eva Longoria počastila je javnost svojim novim seksi fotkama, a najavila je izlazak svoje prve kuharice. Ako niste znali, lijepa Eva vješta je u kuhinji, pa je to sada odlučila podijeliti s javnosti

Eva Longoria ponovno je zablistala, ovoga puta u Sky magazinu, inače časopisu zračne kompanije Delta airlines. 35-godišnja glumica najviše je uzdaha izmamila u nježnoj bež haljini koja je se doslovno obavila uz njezinu tijelo i otkrila da seksi glumica izgleda bolje nego ikada te da je preboljela razvod braka.


Snimanje za Sky magazine održano je u njezinu restoranu Beso u Las Vegasu i noćnom klubu Eve. Seksi fotke lijepe Eve nesumnjivo će pomoći da njezin posao procvate. U razgovoru za Sky magazin, očajna kućanica dotakla se i kuhanja te izlaska svoje prve kuharice 'Eva’s Kitchen: Cooking with Love for Family and Friends'.

'Dolazim iz obitelji u kojoj se redovito i rado kuha. Moja mama i moje tete su me naučile kuhati, i to dok sam još bila djevojčica. Puno sam naučila od njih. Danas kuham kreativno, odnosno ne slijedim slijepo recepte nego kuham onako kako mi dođe. Baš zato mi je bio problem sastavljati recepte, ali uspjela sam', pohvalila se Eva Longoria kojoj knjiga treba izaći u travnju.