MANOLO BLAHNIK IMA RIJEČ

Skice svadbenih štiklica za Kate Middleton

01.03.2011 u 14:06

Bionic
Reading

Najpoznatiji svjetski postolari skicirali su cipelice kakve bi, po njihovom mišljenju, trebale krasiti nožice Kate Middleton na dan britanskog kraljevskog vjenčanja 29. travnja. Među njima najzanimljiviji je par štiklica zasigurno skicirao Manolo Blahnik

Štiklice kakve je za svadbenu noć budućoj princezi Kate Middleton preporučio Manolo Blahnik, bile bi svilene, boje bjelokosti, s đurđicama od organze i morskim biserima. Peta je tanka, vrlo visoka, a vrh ide u špic. 'To su simboli proljeća i svega svježeg i novog, a to je ono što Kate Middleton predstavlja', rekao je Blahnik.

Giuseppe Zanotti vidi je u crnim štiklama od satena s povećim safirom i dijamantima oko njega, na metalnoj peti, za moderniji izgled, a opet klasičan i sofisticiran.

René Caovilla odlučno stoji pri stavu da štikle budu bijele, satenske, s perjem marabua i višebojnim kristalima Swarovski, za magičnu atmosferu. Cesare Casadei također preporučije svilu te dragim kamenjem ukrašene remenčiće. Dio cipelica trebali bi pokrivati ručno izvezeni cvjetni detalji.

Georgina Goodman želi joj antikne velške štikle od čipke, s petom od škotskih perlica.