PUN POGODAK

Anne Hathaway u jednoj večeri oduševila u osam odličnih kreacija

28.02.2011 u 11:19

Bionic
Reading

Mnogi se slažu da je za glumicu Anne Hathaway dosad najteži zadatak u karijeri bilo vođenje ceremonije dodjele Oscara. Upravo zato, glumica se itekako potrudila da bude na visini zadatka, kako glasom, tako i stasom

Tijekom večeri dodjele najprestižnije filmske nagrade Oscar Anne Hathaway predstavila se kao savršena domaćica, svoje je goste pozdravila u čak osam glamuroznih haljina, a za slučaj da neki šav malo popusti, glumica je pri ruci imala dizajnera koji je spremno čekao s iglom i koncem u pripravnosti.

Na crvenom tepihu uoči ceremonije Anne se pojavila u crvenoj raskošnoj haljini modne kuće Valentino. Unatoč boji koja nije uobičajena za crveni tepih jer se lako stapa s pozadinom i gubi, 28-godišnja glumica uspjela je ostaviti snažan dojam. To je bio tek početak modne poslastice koju je lijepa glumica priredila gledateljstvu te večeri. Otvaranje same ceremonije Anne je započela u nježnoj bež haljini iz kolekcije Givenchy Haute Couture koju potpisuje Riccardo Tisci, da bi večer zaključila u tamnosivoj uskoj haljini Toma Forda u kombinaciji čipke i blještavih kamenčića.

Tijekom večeri lijepa je glumica zadivila publiku u raskošnoj svilenoj bordo haljini modne kuće Versace, zatim se presvukla u srebrnu haljinu s resicama koju potpisuje Oscar de la Renta, da bi nakon toga uskočila u pripijenu haljinu Giorgia Armanija boje plavog safira. Vremena je našla i za crnu korzet haljinu Vivienne Westwood prekrivenu bijelom čipkom, kao i za Lanvinovo žensko odijelo koje je nosila u točki zamjene identiteta kada je njezin partner, voditelj James Franco, odjenuo ružičastu svilenu toaletu glumeći plavušu u stilu Marilyn Monroe.

Anne Hathaway dosad je najmlađa voditeljica ove glamurozne ceremonije koju sa zanimanjem prate gledatelji u više od 200 zemalja diljem svijeta.