TO ĆE BITI ZANIMLJIVO!

Andrej Pejić želi pozirati za Playboy

23.02.2011 u 14:36

Bionic
Reading

'Andrej Pejic: Who's that boy?' naslov je nakon kojeg slijedi intervju s androgenim manekenom porijeklom iz Tuzle u uvaženom britanskom Telegraphu. Obznanio je tako, između ostalog, i da se želi slikati za Playboy. Budući da taj zgodni dečko sve češće radi kao ženski model, bit će zanimljivo vidjeti kako će to izgledati

Da, to je on!

'Nitko živ ne zna kamo ovo vodi. Obično u životu imam neki plan, ali ovo nije bilo planirano. Kad sam otišao u agenciju, razmišljao sam kako je manekenstvo ipak bolje od rada u McDonaldsu. Mislio sam, 'idem probati'. Za sada sve ide dobro, iznad svih očekivanja, a za dalje, vidjet ćemo, tko zna. Velika mi je još želja slikati se za Playboy s fotografom Terryjem Richardsonom. Volim Playboy i Terry bi definitivno bio osoba koja bi to odradila', rekao je Andrej Pejić kojeg je u agenciju namamio 'čovjek koji je u McDonalds došao po hamburger'. Izjavio je i kako nije siguran je li gospodin tada za njega mislio da je djevojka ili dečko.

Ovaj 19-godišnjak sve je ostavio otvorenih usta kada je u Parizu, na Tjednu visoke mode, nosio žensku odjeću, čak i vjenčanicu za Jean Paula Gaultiera. Ovih je dana pak u Londonu nosio kreacije Vivienne Westwood. Radio je s fotografima kao što su Steven Meisel i Mert & Marcus za pariški i talijanski Vogue te odradio reklamnu kampanju za Marc by Marc Jacobs. Kao žena, da.

Muško-ženski model Andrej Pejić otkrio je i kako od svoje osme godine živi u Melbourneu, no rano djetinjstvo proveo je u BiH. Majka mu je Srpkinja, a otac Hrvat.