Moda i ljepota LONDONSKA POSLA

Gole krvave grudi i stražnjice na horor reviji

  • Autor: G. A.
  • 21.2.2011 10:37:33
  • 21.2.2011 9:47:55

Duboko udahnite prije nego što pogledate ove horor 'modne kreacije' koje je na Tjednu mode u Londonu pokazao Charlie Le Mindu. Krenimo samo od gas maske kroz čiji filter na nosu i ustima izlazi kosa, sve do okrvavljenih (polu)golih žena...

Na koji se način krv, znoj i suze mogu iskazati modom, pokazao je Charlie Le Mindu na London Fashion Weeku, gdje se sva modna krema svijeta upoznaje s top dizajnerskim kolekcijama za jesen/zimu 2011/12. Teško je i pomisliti da se itko od publike nadao da će mu se tijekom večeri u kojoj se predstavlja Charlie Le Mindu po cipelama vući krvavi materijali, a pred očima odigravati prava drama.

Vjenčanice koje slute na dramu, gole grudi i stražnjice okupane krvlju, gas maske, sprejem išarana odjeća, dio su ove kolekcije, inspirirane kako horor filmovima, tako i nasiljem u svijetu.

Posjetitelji su bili nemalo zabezeknuti kad im se o cipele vukao dugačak krvavi veo i bilo je zanimljivo pratiti njihove reakcije, mnogi su se samo nasmijali, neki pak užasnuto podigli noge. Sam Charlie Le Mindu na kraju se publici naklonio s krvavom pregačom i potpuno krvavim rukama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više