BRIT MUSIC AWARDS

Crveni tepih preplavile oskudne haljinice

16.02.2011 u 10:43

Bionic
Reading

Crveni tepih na sinoćnjoj dodjeli nagrada Brit Awards preplavile su oskudne haljinice koje su jedva prekrivale guze, ali su se među njima ipak istaknule nešto duže toalete

Iako nije osvojila nijednu nagradu, Cheryl Cole dobila je svojih pet minuta pažnje i brojne komplimente na račun svog izgleda. U haljini Stelle McCartney, Cheryl je doslovno zablistala. Dugačka uska crna haljina prekrivena šljokicama ostavljala je bez daha zbog svog dubokog izreza na leđima koji je dosezao čak do guze otkrivajući njezine skrivene tetovaže iznad trtice.

Rihanna je nakon prozirnih haljina u kojima smo je viđali na nekoliko zadnjih glamuroznih događanja za ovu priliku odabrala kreaciju koja je, umjesto seksipilom, pažnju plijenila jarkim bojama. Pjevačica je odabrala bogatu ljubičasto-tirkizno plavu haljinu iz najnovije kolekcije Christian Dior Haute Couture ukrašenu fluorescentno zelenim pojasom – mašnom, uz koju je nosila odgovarajuće plave štiklice. To nije bila jedina njezina haljina koju je pokazala te večeri. Za pozornicu se presvukla još tri puta, jednom u crvenu satensku mini haljinu s dugim plaštom, zatim u dekoltirani crni bodi te u bijelu romantičnu haljinu posutu crvenim ružama.

Avril Lavigne ostala je vjerna svom rock-chick stilu u maloj crnoj haljini sa suknjom od čupavog perja. Jedna od slavljenica večeri, Jessie J, za dodjelu je odjenula minijaturnu zelenu haljinicu s potpisom Viviane Westwood koja je dosezala jedva do vrha bedara. Tek nešto duže bile su haljine koje su nosile Dixon, Emma Willis, Kimberly Wyatt i Eliza Doolittle, čija je mala haljinica bila prepuna rupa, a na stražnjici je imala svojevrsni rep koji je podsjećao na bakine tapiserije.