SANDALE BLAKE

Louboutin štikle nazvane u čast Blake Lively

15.02.2011 u 09:50

Bionic
Reading

23-godišnja zvijezda Blake Lively doista je rođena pod sretnom zvijezdom. Nakon što se proslavila ulogom u seriji 'Tračerice' i proglašena najpoželjnijom ženom u 2011. godini, sada je i slavni dizajner cipela Christian Louboutin odlučio jedan model cipela nazvati upravo po njoj

Slavni francuski dizajner cipela Christian Louboutin, čije su cipele s crvenim potplatima postale jedne od najpoželjnijih štikli među

slavnima i bogatima, svoj najnoviji model odlučio je nazvati Blake, u čast 23. godišnje holivudske glumice Blake Lively koja je utjelovila ulogu Serene van der Woodsen u tinejdžerskoj seriji 'Tračerica'.

Najnoviji model štikli imena Blake

Blake sandale vrtoglavo visokih potpetica ukrašene su sa sedam trakica u duginim bojama i dugmetima. Dok su bočni remenčići i peta u crnoj boji, potplata ciple je u prepoznatljivoj i zaštitnoj crvenoj boji. Cipele koje će za tri tjedna biti dostupne u prodaji na tržištu Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije koštat će otprilike oko 5.600 kuna.

Glumica je otkrila da su se ona i slavni dizajner upoznali za vrijeme snimanja epizode 'Tračerice' u Parizu. Toliko su joj se svidjele izložene cipele Louboutin, a posebno sandale s remenčićima. Nakon što je slavnom dizajneru priznala da su joj sandale toliko lijepe da bi u njima svake večeri spavala, Christian Louboutin ih je odlučio nazvati Blake.